Brzojav sućuti predsjedateljice Krišto u povodu tragičnog događaja u Sanskom Mostu

Foto: Livanjski.com / Borjana Krišto

U pucnjavi u srednjoj školi u Sanskom Mostu ubijene su tri osobe, a napadač je s teškim ozljedama prevezen u bolnicu. Borjana Krišto uputila je brzojav sućuti.

„S velikom tugom primila sam vijest o tragičnom događaju koji je potresao Bosnu i Hercegovinu u kojoj su život izgubili nedužni ljudi.

U trenucima boli i stradanja nevinih života teško je pronaći bilo kakve riječi utjehe, osim da svi zajedno gradimo društvo u kojem se ovakvi nemili događaji više ne bi događali.

U ime Vijeća ministara Bosne i Hercegovine, kao i u svoje osobno, obiteljima stradalih upućujem izraze najdublje sućuti i suosjećanja. Moje misli i molitve su uz Vas.", navodi se u brzojavu sućuti predsjedateljice Krišto.

U skladu s europskim regulativama, Livanjski.com je nadogradio politiku korištenja kolačića. Livanjski.com koristi kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice, prilagođavanja i personaliziranja sadržaj. Nastavkom pregleda stranice Livanjski.com slažete se sa korištenjem kolačića. Više