Danas derbi sezone na Rujevici: Rijeka ili Dinamo?

Foto: HRT / Navijačka skupina Rijeke, Armada Foto: Nel Pavletic / PIXSELL

Na riječkom stadionu Rujevica danas se igra derbi sezone u HNL-u.

Na riječkom stadionu Rujevica danas se igra derbi sezone u HNL-u: hoće li Dinamo pobijediti Rijeku i napraviti veliki korak k obrani naslova ili ih Rijeka može zaustaviti za prednost u borbi za titulu tri kola prije kraja?

Uoči derbija, treneri i igrači jedne i druge momčadi svjesni su veličine zadatka koje ih čeka, ali su samouvjereni u svoje sposobnosti da odnesu pobjedu.

- Želimo igrati našu igru ni zatvarati se, ne tražiti remi nego ići na pobjedu, rekao je napadač Dinama Bruno Petković.

 - Ja i dečki želimo nakon te utakmice biti u poziciji da samo odlučujemo o svojoj sudbini. Nema se što diskutirati, idemo pobijediti Dinamo, rekao je trener Riječana Željko Sopić.

Derbi pratite od 19:30 na Drugom programu Hrvatske televizije i Hrvatskog radija, a od 19 sati na HTV-u 2 možete pratiti i posebnu emisiju Stadion uoči početka utakmice.

U skladu s europskim regulativama, Livanjski.com je nadogradio politiku korištenja kolačića. Livanjski.com koristi kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice, prilagođavanja i personaliziranja sadržaj. Nastavkom pregleda stranice Livanjski.com slažete se sa korištenjem kolačića. Više