Dinamo svladao Hajduk na Poljudu

Foto: Livanjski.com / hajduk-dinamo

Drugi put u razmaku od četiri dana, Dinamo je slavio na Poljudu s rezultatom 1-0

Plavi su nadigrali Bijele u prvom dijelu i nakon prvenstvene pobjede u subotu, danas su izborili plasman u finale Kupa. Povratničke debije danas su upisali Ivan Perišić za Hajduk i Marko Rog za Dinamo

U finalu Hrvatskog nogometnog kupa igrat će Rijeka i Dinamo. Oba kluba danas su upisale gostujuće 1-0 pobjede. Rijeka je slavila kod Lokomotive, a Dinamo kod najvećer rivala Hajduka. Drugi put u zadnja četiri dana.

U finalu 33. izdanja hrvatskog nogometnog Kupa igrat će Dinamo i Rijeka. Ove godine finale se igra na dvije utakmice, prva je 15. svibnja u Zagrebu, a uzvrat je na Dan državnosti, 30. svibnja na Rujevici.

Dinamo je na Poljudu pobijedio Hajduk sa 1-0 golom Sandra Kulenovića u 15. minuti, dok je Rijeka u prvom polufinalnom ogledu na stadionu u Kranjčevićevoj ulici identičnim rezultatom porazila Lokomotivu golom Ivana Smolčića u 70. minuti.

Za Dinamo će to biti 24. finale, a do sada je slavio rekordnih 16. puta. S druge strane Rijeka je izborila svoje deveto finale Kupa, a u dosadašnjih osam finala šest puta je slavila.

U skladu s europskim regulativama, Livanjski.com je nadogradio politiku korištenja kolačića. Livanjski.com koristi kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice, prilagođavanja i personaliziranja sadržaj. Nastavkom pregleda stranice Livanjski.com slažete se sa korištenjem kolačića. Više