Dr. Davor Pranjić u Banja Luci održao sastanak s generalnim konzulom Republike Hrvatske

Foto: Livanjski.com / Dr. Davor Pranjić

Dopredsjednik Republike Srpske dr. Davor Pranjić održao je radni sastanak s generalnim konzulom Republike Hrvatske u Banjoj Luci gosp. Zoran Piličić, na kojem su razmotrene aktualne političke i društvene teme vezane za položaj Hrvata u Republici Srpskoj.

Razgovarano je o kontinuiranoj potpori projektima od posebnog interesa za Hrvate u ovom entitetu, s naglaskom na inicijative koje doprinose očuvanju identiteta i unaprjeđenju životnih uvjeta hrvatske zajednice.

U kontekstu predstojećih lokalnih izbora u BiH, obje strane naglasile su potrebu za #zajedništvom hrvatskog glasačkog tijela i političkog kadra, kao ključnim čimbenikom za osiguranje adekvatne političke zastupljenosti i prava Hrvata.

Također, istaknuta je i važnost kontinuiranog dijaloga i podrške u cilju daljnjeg razvoja zajedničkih inicijativa koje će doprinijeti stabilnosti i prosperitetu regije.

U skladu s europskim regulativama, Livanjski.com je nadogradio politiku korištenja kolačića. Livanjski.com koristi kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice, prilagođavanja i personaliziranja sadržaj. Nastavkom pregleda stranice Livanjski.com slažete se sa korištenjem kolačića. Više