Fra Ivo Pavić predvodi duhovnu obnovu u Drinovcima i Aladinićima

Foto: Livanjski.com / Fra Ivo Pavić

Mala Gospa je spomendan rođenja Blažene Djevice Marije. Slavi se 8. rujna svake godine.

Mala Gospa je zaštitnica župe Drinovci, a proslavit će se 8. rujna svečanim misnim slavljem u župnoj crkvi koje će u 11 sati predvoditi kardinal Vinko Puljić.

Trodnevnica za blagdan počinje 5. rujna u 17:00 sati krunicom i prigodom za ispovijed, zatim u 17:30 slijedi duhovni nagovor, a potom i Sveta Misa koju će predvoditi poznati svećenik fra Ivo Pavić, župnik župe Šurkovac. Nakon mise slijedi molitva za zdravlje duše i tijela.

Fra Ivo Pavić će predvoditi mise tijekom trodnevnice – 5., 6. i 7. rujna, kao i misno slavlje na samu svetkovinu Male Gospe u 8:00 sati ujutro.

Također, fra Ivo Pavić predvodit će duhovnu obnovu i u Aladinićima kod Stoca.

Program duhovne obnove

Srijeda, 25. rujna:

17:00 – Krunica i ispovijed

17:30 – Duhovni nagovor

18:00 – Sv. Misa i molitva za zdravlje duše i tijela

Četvrtak, 26. rujna:

17:00 – Krunica i ispovijed

17:30 – Duhovni nagovor

18:00 – Sv. Misa i euharistijsko klanjanje pred Presvetim

U župi Studenci će se, od 26.09. – 29.09. održati duhovna obnova na temu “U mudrosti života prihvati i oplođuj milosti i darove Božje” , koju organiziraju trajni klanjatelji Presvetog Trojstva, a duhovnu obnovu predvodi p. Rozo Palić.

U skladu s europskim regulativama, Livanjski.com je nadogradio politiku korištenja kolačića. Livanjski.com koristi kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice, prilagođavanja i personaliziranja sadržaj. Nastavkom pregleda stranice Livanjski.com slažete se sa korištenjem kolačića. Više