Gastronomski dani u Grudama privukli veliki broj posjetitelja

Foto: Livanjski.com / Gastronomski dani u Grudama

U Grudama je održana finalna večer Gastronomskih dana, koja je privukla veliki broj posjetitelja željnih uživanja u raznovrsnoj hrani.

Posjetitelji su imali priliku kušati delicije koje su pripremili talentirani kuhari iz cijele regije, piše portal grude-online.info.

Jedan od vrhunaca večeri bilo je natjecanje “321 Kuhaj”. Pobjedu je odnijela ekipa Kelneri, dok je drugo mjesto zauzela ekipa Inox Barbarić. Treće mjesto pripalo je ekipi 3+1 Gratis Team. Posebno priznanje za najmlađeg kuhara dobio je Ivan Mikulić.

Suci natjecanja bili su Ivana Soldo, sudionica popularnog natjecanja Masterchef, te Luka Kraljević, profesionalni kuhar. Njihova stručnost i pravednost osigurali su da natjecanje protekne u najboljem redu.

Za zabavni dio večeri pobrinuli su se klapa Grga i tamburaški sastav Stari Fenjer, koji su svojim nastupima oduševili publiku. Osim toga, organizirana je i bogata tombola, koja je dodatno razveselila posjetitelje. Ova večer je još jednom pokazala koliko su Gastronomski dani u Grudama važan događaj za lokalnu zajednicu, te koliko ljubavi i truda ulažu svi sudionici kako bi posjetiteljima pružili nezaboravno iskustvo.

U skladu s europskim regulativama, Livanjski.com je nadogradio politiku korištenja kolačića. Livanjski.com koristi kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice, prilagođavanja i personaliziranja sadržaj. Nastavkom pregleda stranice Livanjski.com slažete se sa korištenjem kolačića. Više