Hrvatska je na današnji dan izgubila tri svoja sina

Foto: Livanjski.com / Blago Zadro

Na današnji dan prije 33 godine Hrvatska je izgubila tri svoja sina - generala Blagu Zadru, pukovnika Alfreda Hilla i vukovarskog branitelja Zvonka Mlinarića.

-" Neizmjerno smo zahvalni na njihovom doprinosu u obrani naše domovine. 

Blago Zadro, hrvatski domoljub, vođa, zapovjednik, svojim je primjerom pokazao kako organizirati obranu i motivirati ljude, ali ono što je posebno značajno je njegov pristup prema čovjeku, odnos prema svakom vojniku i pozivanje na zajedništvo.

Sjećajući se na njih i njihove nesebične žrtve za Hrvatsku, na nama je da nastavimo izgrađivati našu državu i društvo vodeći se vrijednostima kojima smo se mi branitelji vodili u Domovinskom ratu." , poručio je na platformi X Tomo Medved, ministar branitelja u Vladi Republike Hrvatske.

U skladu s europskim regulativama, Livanjski.com je nadogradio politiku korištenja kolačića. Livanjski.com koristi kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice, prilagođavanja i personaliziranja sadržaj. Nastavkom pregleda stranice Livanjski.com slažete se sa korištenjem kolačića. Više