Ivan Vukadin se kiti tuđim perjem

Foto: Livanjski.com / Ivan Vukadin se kiti tuđim perjem

Prije nešto više od mjesec dana u Tomislavgradu je položen kamen temeljac za otvaranje pogona švicarske tvrtke Schiller, koja proizvodi medicinsku opremu.

U izjavi za medije Mirko Gadža, dopredsjednik za globalno upravljanje proizvodima u Schiller AG te direktor Ergosana d.o.o., naglasio je kako Tomislavgrad nije bio prvi izbor kao mjesto gdje će se graditi tvornica za proizvodnju medicinske opreme. 

Međutim, kako g. Gadža kaže, na investiranje u Tomislavgradu pristao je uz nagovore dr. Josipa Perića - Ćoze.

Iz Gadžine izjave jasno se daje do znanja da dr. Perić nosi glavne zasluge za stvaranje budućih radnih mjesta u tvornici koja je u izgradnji.

No, onda se javlja i predsjednik Vlade Hercegbosanske županije Ivan Vukadin koji zasluge za izgradnju tvornice u prvom redu pridaje načelniku Općine Tomislavgrad Ivanu Buntiću.

Unatoč često "napetom" političkom odnosu s dr. Perićem, pošteno bi i ljudski bilo da Vukadin ne komentira i stane po strani ako već nije u stanju čestitati čovjeku koji, za razliku od njega, čini nešto pozitivno za Duvanjke i Duvnjake.

Ovo nije prvi put da Ivan Vukadin "uzdiže" svoje stranačke kolege bez ikakvih zasluga, a i sam se nerijetko kiti "tuđim perjem" tamo gdje se nije ni prstom mrdnulo.

U skladu s europskim regulativama, Livanjski.com je nadogradio politiku korištenja kolačića. Livanjski.com koristi kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice, prilagođavanja i personaliziranja sadržaj. Nastavkom pregleda stranice Livanjski.com slažete se sa korištenjem kolačića. Više