Judo klub Duman Livno nastupio na državnom prvenstvu U13 na Palama i osvojili medalju.

Foto: Livanjski.com / Facebook/ Judo klub Duman

11.5.2024. godine na Palama je održano Državno prvenstvo BiH

Judo klub Duman su predstavljali dječaci koji su na prvenstvu federacije osvojili medalje ili plasman do 7. mjesta
i tako se kvalificirali u ovom uzrastu (2012/2013 godište).
Postignuti su slijedeći rezultati:
Marinko Perković je osvojio 3.mjesto u kategoriji -60 kg i time izborio nastup na Balkanskom prvenstvu u uzrastu do 13 godina, koje se ove godine održava u Sjevernoj Makedoniji.
Nastupili su još: Josip Čelar -60kg, Faruk Semanić i Josip Ivković -42kg ali ipak je za njih bila prejaka konkurencija od 11 odnosno 18 takmičara po kategorijama i nakon izgubljenih borbi u prvom krugu, nisu više imali prilike nastupati.
Ponosni na naše hrabre dječake, kojima čestitamo, zahvaljujemo se našim roditeljima na podršci i idemo dalje, već slijedeći vikend je u Vitezu Državno prvenstvo za dječake do 15 godina i za tamo imamo kandidate, ali više o tome kasnije... Objavili su na svojoj Facebook stranici.

U skladu s europskim regulativama, Livanjski.com je nadogradio politiku korištenja kolačića. Livanjski.com koristi kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice, prilagođavanja i personaliziranja sadržaj. Nastavkom pregleda stranice Livanjski.com slažete se sa korištenjem kolačića. Više