Kalinić: Dinamo ima jaču momčad, nemamo se što uspoređivati

Foto: Livanjski.com / Nikola Kalinić

Sportski direktor kluba Nikola Kalinić dao je intervju u kojem je progovorio o burnom razdoblju u kojem se Hajduk trenutno nalazi.

Sportski direktor kluba Nikola Kalinić dao je intervju u kojem je progovorio o burnom razdoblju u kojem se Hajduk trenutno nalazi.

Hajduk je ispao iz Europe izgubivši od slovačkog Ružomberoka, a prije toga se dogodio kiks protiv Lokomotive.

Trebali smo proći, ali nismo. Htio bih se svima ispričati zbog rezultata, zbog toga što nismo uspjeli. Imali smo otvorena vrata prema Konferencijskoj ligi. Šteta, velika šteta. Ali, idemo dalje. Moramo dalje.

Ružno je što smo ispali, dosta smo kvalitetniji od Ružomberoka, međutim, u dvije utakmice nismo uspjeli postići zgoditak i na kraju su prošli Slovaci. S ovim rosterom kojeg imamo i bez pojačanja smo trebali proći Ružomberok, rekao je Kalinić za Sportske novosti pa dodao:

Imamo proračun kakav je, nemamo za ništa više od toga. Igrače nećemo dovoditi reda radi da popunimo kadar. Kako ćemo obećavati naslov prvaka, a ispali smo od Ružomberoka!? Nema smisla takva priča. Dinamo ima jaču momčad, kvalitetniji su i nemamo se što uspoređivati. Mi moramo gledati sebe, ići utakmicu po utakmicu i pokušati pobjeđivati.

Osvrnuo se i na Perišićev odlazak kazavši kako potpuno stoji iza trenera Gennara Gattusa.

Mi smo i sada prijatelji, ali stao sam iza trenera jer trener je taj koji odlučuje. Iza koga bih trebao stati nego iza trenera? Prijateljstva nema ovdje, ovo je posao. Nemam problema s ovom odlukom, trener je tako odlučio. Uvjete rastanka ćemo tek definirati, ali nadam se da ćemo nešto i zaraditi u odlasku Perišića, izjavio je Kalinić.

U skladu s europskim regulativama, Livanjski.com je nadogradio politiku korištenja kolačića. Livanjski.com koristi kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice, prilagođavanja i personaliziranja sadržaj. Nastavkom pregleda stranice Livanjski.com slažete se sa korištenjem kolačića. Više