MIJENJA LI SE GLAZBENI UKUS MLADIH? Potvrđuje li to Thompsonov koncert?

Foto: Livanjski.com / MPT

MIJENJA LI SE GLAZBENI UKUS MLADIH? Thompson prodao 40.000 ulaznica za koncert u Dugopolju, a noćni klub VIBE koji dovodi Desingericu, mora davati besplatno piće.

Sve govori podatak da je Marko Perković Thompson za svoj treći koncert u Dugopolju, održan u kratkom razmaku nakon Imotskog, prodao 40.000 karata, dok splitski noćni klub VIBE koji već treći puta dovodi Desingericu, svoje goste privlači besplatnim pićem po principu pij koliko možeš.

Vremena su čudna, izokrenulo se sve, jedino što je ostalo stalno i nepromijenjeno to je publika koja je jedva dočekala da se vrati Marko Perković Thomposon. Ulaznice za njegov koncert planu u jedan dan, a za koncert od petka u Dugopolju organizator je proširio teren kako bi stali svi zainteresirani. Fenomen Thompsona nitko nije ni pokušao objasniti, no zato se kritičari s lijeve strane ne gase tražeći probleme i tamo gdje ih nema.

O njegovim koncertima ima što reći i predsjednik, a hajka očito neće tako lako stati. I dok Marko Perković Thompson pjevajući na svojim koncertima o ljubavi prema domovini, obitelji i Bogu izaziva medijsku halabuku, jedan drugi, nazovimo ga glazbenik, srpski reper Desingerica pljuje po publici u noćnim klubovima na Jadranu, trpa im prste u usta, razbija jaja na glavi, a da pritom nitko i ne pita zašto reper kojeg su čak i Crnogorci zabranili, zarađuje po hrvatskim noćnim klubovima. 

No, nadu daje što je Marko Perković Thompson za svoj treći koncert u Dugopolju, održan u kratkom razmaku nakon Imotskog, prodao 40.000 karata dok splitski noćni klub VIBE koji već treći puta dovodi Desingericu, svoje goste privlači besplatnim pićem po principu pij koliko možeš.

U skladu s europskim regulativama, Livanjski.com je nadogradio politiku korištenja kolačića. Livanjski.com koristi kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice, prilagođavanja i personaliziranja sadržaj. Nastavkom pregleda stranice Livanjski.com slažete se sa korištenjem kolačića. Više