Ministrica Katić održala sastanak s novoimenovanom direktoricom EBRD-a

Foto: Livanjski.com / Vlada FBiH

Federalna ministrica prometa i komunikacija Andrijana Katić sastala se danas, u sjedištu Vlade Federacije BiH u Sarajevu, sa izaslanstvom Europske banke za obnovu i razvoj (EBRD)

Iz Federalnog ministarstva prometa i komunikacija priopćeno je da su sastanku, uz ministricu Katić, nazočili direktor JP Autoceste FBiH Denis Lasić i direktor Željeznica FBiH Enis Džafić, te ispred EBRD-a Matteo Colangeli, Stela Melnic i Manuela Naessl.

Dodaju da je ovo bila prilika za upoznavanje sa novoimenovanom direktoricom EBRD-a za Bosnu i Hercegovinu Stelom Melnic, koja je mandat preuzela 1. rujna 2024. godine, te će biti odgovorna za vođenje operacija EBRD-a u Bosni i Hercegovini.

Ministrica Katić zahvalila se prethodnoj direktorici Manueli Naessl na spremnosti za suradnju i posvećenost tijekom njenog mandata, te izrazila želju za nastavkom bliske suradnje kada su u pitanju pokretanje projekata i inicijativa koje podržavaju razvojne ciljeve Federacije BiH, priopćeno je iz Federalnog ministarstva prometa i komunikacija.

U skladu s europskim regulativama, Livanjski.com je nadogradio politiku korištenja kolačića. Livanjski.com koristi kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice, prilagođavanja i personaliziranja sadržaj. Nastavkom pregleda stranice Livanjski.com slažete se sa korištenjem kolačića. Više