Policajci iz BiH spasili ženu od utapanja u Makarskoj

Foto: Livanjski.com / Policajci iz BiH spasili ženu od utapanja kod Makarske

Policijski službenici direkcije za koordinaciju policijskih tijela BiH spasili su ženu od utapanja u Makarskoj, priopćilo je Ministarstvo za ljudska prava i izbjeglice BiH.

Edin Ranica i Šaban Topovčić, policijski službenici, spasili su ženu starije dobi od utapanja u blizini hotela Aminess Khalani u Makarskoj.

Lasia Zaremba je podrijetlom iz Ukrajine i zahvalila se Ranici i Topovčiću, jer kako kaže, dobrih ljudi koji priskoče u pomoć još uvijek ima.

Edin Ranica, kazao je da ni jednog trenutka nije razmišljao, nego je postupio ljudski, onako kako i treba, pomoći svakom u nevolji, a posebno jer mu to njegova služba nalaže. Dodao je da svi trebaju biti oprezni, posebno stariji i djeca.

U skladu s europskim regulativama, Livanjski.com je nadogradio politiku korištenja kolačića. Livanjski.com koristi kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice, prilagođavanja i personaliziranja sadržaj. Nastavkom pregleda stranice Livanjski.com slažete se sa korištenjem kolačića. Više