Potpora projektima Banjalučke biskupije

Foto: Livanjski.com / Državni ured za Hrvate izvan RH

Državni tajnik Zvonko Milas i banjalučki biskup mons. Željko Majić potpisali su danas u Banja Luci ugovor za projekt "Potpora projektima Banjalučke biskupije".

Radi se o projektima obnove galerije i muzeja Opatije Marija Zvijezda i završetak izgradnje liturgijsko-pastoralnog centra sv. Josip u Drvaru. 

"Oba projekta imaju snažnu simboličku vrijednost, od iznimnog su značaja kako za Hrvate banjalučke biskupije tako i za cjelokupni hrvatski narod u BiH, za očuvanje i njegovanje hrvatskog identiteta, kulturne baštine, ali i za gradnju temelja za bolje danas i sutra, za ostanak i povratak, za unapređenje položaja i kvalitete života Hrvata u BiH", naglasio je tom prilikom državni tajnik Milas.

U skladu s europskim regulativama, Livanjski.com je nadogradio politiku korištenja kolačića. Livanjski.com koristi kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice, prilagođavanja i personaliziranja sadržaj. Nastavkom pregleda stranice Livanjski.com slažete se sa korištenjem kolačića. Više