"TRPANJE" u šumariju pred izbore

Foto: Livanjski.com / ŠGD HBŠ

ŠGD "Hercegbosanske šume" d.o.o. Kupres raspisuje NATJEČAJ za prijem vježbenika u radni odnos na određeno vrijeme radi stručnog osposobljavanja za samostalan rad.

Zanimljivo je da se natječaj raspisuje baš pred lokalne izbore, ali navikli smo na takve pothvate vladajuće koalicije(POMAK i HDZ 1990) u Hercegbosanskoj županiji.

Koga oni planiraju "stručno osposobiti" za samostalan rad? Mlade ljude koje iskoriste lažnim obećanjima pred izbore pa ih "izvuku" iz privatnog sektora, gdje imaju siguran posao za razliku od onoga što oni nude. A što nude? Nude nekoliko mjeseci u šumariji iz koje u posljednje vrijeme i oni dugogodišnji djelatnici odlaze zbog načina na koji vladajući upravljaju ovim društvom.

Zanimljivo, natječaj je raspisan za čak 43 pripravnika, hoće li to biti dovoljno za početak izborne kampanje?!

Ali to nije sve - raspisan je i natječaj za izbor i imenovanje dva izvršna direktora ŠGD "Hercegbosanske šume" d.o.o. Kupres.

Od natječaja ne treba puno očekivati, osim ako ste član POMAK-a i HDZ-a 1990, no dokad?! 

Jesu li već krenule izborne prevare i ucjene?

U skladu s europskim regulativama, Livanjski.com je nadogradio politiku korištenja kolačića. Livanjski.com koristi kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice, prilagođavanja i personaliziranja sadržaj. Nastavkom pregleda stranice Livanjski.com slažete se sa korištenjem kolačića. Više