Vratio se da živi u pustom selu bez struje i vode, pa otvorio gostionicu

Foto: Livanjski.com / Konoba

Berti Tudor je jedini stanovnik Malog Grablja na Hvaru i vlasnik gostionice u kojoj se stol mora rezervirati tjedan dana unaprijed.

Berti Tudor je jednog jutra donio životnu odluku i preselio se iz primorskog sela Milna na Hvaru u kuću svog djeda u Malom Grablju, selu u unutrašnjosti otoka koje je od sredine 60-ih godina prošlog stoljeća potpuno napušteno.

Tamo je sa obitelji otvorio malu gostionicu koja je ovih dana toliko popularna da je potrebno rezervirati stol tjedan dana unaprijed, otkrio je ekipi Večernjeg lista koja ga je posjetila.

Ovaj restoran je postao popularan zbog ukusnih jela kojih nema mnogo na meniju, ali su toliko izuzetna da se tope u ustima.

Berti je svojim radom udahnuo novi život napuštenom selu, koje je postalo posebna destinacija za turiste, prenosi N1info.si.

U skladu s europskim regulativama, Livanjski.com je nadogradio politiku korištenja kolačića. Livanjski.com koristi kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice, prilagođavanja i personaliziranja sadržaj. Nastavkom pregleda stranice Livanjski.com slažete se sa korištenjem kolačića. Više