Grad Livno daje 60 000 KM za svoje poljoprivrednike

Foto: Livanjski.com / Poljoprivreda

Gradonačelnik Livna objavljuje javni poziv za subvencioniranje proljetne sjetve u 2024. godini.

Gradonačelnik Livna objavljuje javni poziv za subvencioniranje proljetne sjetve u 2024. godini. Predmetom javnog poziva je prikupljanje prijava radi raspodjele financijskih sredstava za subvencioniranje proljetnesjetvena području grada Livna za 2024. godinu u iznosu od 60.000,00 KM.

Pravo prijave na Javni poziv imaju fizičke osobe/obrti s prebivalištem odnosno sjedištem na području Grada Livna, koje obavljaju poljoprivrednu djelatnost na području Grada Livna, a upisane su u registar poljoprivrednih gospodarstava i registar klijenata.

Poljoprivrednik koji obavlja djelatnosti poljoprivrede na poljoprivrednom gospodarstvu ili obrt registriran za obavljanje poljoprivredne djelatnosti i koji se bavi proizvodnjom ratarskih i povrtlarskih kultura i ima zasnovanu proizvodnju u tekućoj godini.

Kompletan tekst poziva, obrazac zahtjeva i izjave su u prilogu.

Privitci

javni poziv proljetna sjetva 2024

Zahtjev za ostvarivanje prava na novčanu potporu - Obrazac 1

Izjava-Obrazac 2

U skladu s europskim regulativama, Livanjski.com je nadogradio politiku korištenja kolačića. Livanjski.com koristi kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice, prilagođavanja i personaliziranja sadržaj. Nastavkom pregleda stranice Livanjski.com slažete se sa korištenjem kolačića. Više