Grad Livno podupire novoosnovana poduzeća i obrte

Foto: Livanjski.com / Grad Livno

Gradonačelnik objavljuje javni poziv za podnošenja prijava za dodjelu potpore novoosnovanim poduzećima i obrtima za 2024. godinu.

Predmet javnog poziva je prikupljanje prijava radi dodjele financijskih sredstava za realizaciju Mjere 2- ”Podrška novoosnovanim poduzećima i obrtima (startup biznisima)”, (u daljnjem tekstu: Potpora) sukladno Programu potpora razvoju poduzetništva na području grada Livna za 2024. godinu.

Ukupan iznos sredstava za ovu mjeru iznosi 30.000,00KM. Iznos potpore po korisniku iznosi do 70% prihvatljivih troškova, a najviše do 5.000,00 KM.

Za sve dodatne informacije možete nas kontaktirati putem e mail-a na: [email protected] ili na tel: 034 206-233.

Informativni sastanak u vezi s javnim pozivom, načinom prijave, uvjetima i kriterijima potencijalnim korisnicima održat će se 14. 10. 2024. godine u 12:00 sati u vijećnici zgrade Grada Livna (br.50).

U skladu s europskim regulativama, Livanjski.com je nadogradio politiku korištenja kolačića. Livanjski.com koristi kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice, prilagođavanja i personaliziranja sadržaj. Nastavkom pregleda stranice Livanjski.com slažete se sa korištenjem kolačića. Više