Gradonačelnik Čondrić obišao radove na izgradnji sekundarnog vodovoda u Ljubunčiću

Foto: Livanjski.com / Livno Online

Radovi na izgradnji sekundarnog vodovoda u Ljubunčiću u završnoj su fazi.

Grad Livno aplicirao je Federalnom ministarstvu financija, po javnom pozivu za financiranje i sufinanciranje projekata od značaja za jedinice lokalne samouprave, projektom izgradnje sekundarne vodovodne mreže u Ljubunčiću te su mu odobrena sredstva za aplicirani projekt. Naime, federalno ministarstvo je donijelo odluku o raspodjeli sredstava te su Gradu Livnu za projekt u Ljubunčiću odobrena sredstva u iznosu od 800 tisuća maraka.

Grad Livno je po okončanju natječajne procedure javne nabave potpisao ugovor za izgradnju sekundarne vodovodne mreže u Ljubunčiću s izvođačem radova Livno putovima. Trenutačno se radovi odvijaju na izgradnji vodospreme a postavljanje cijevi za spajanje kućanstava na magistralni vodovod je u završnoj fazi. Ukupna vrijednost izgradnje sekundarnog vodovoda u Ljubunčiću je oko milijun i tristo trideset tisuća maraka. Projekt, osim financijske, ima višestruku vrijednost jer će se njegovom realizacijom riješiti problem opskrbe pitkom vodom kućanstava u tom dijelu Livna.

U skladu s europskim regulativama, Livanjski.com je nadogradio politiku korištenja kolačića. Livanjski.com koristi kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice, prilagođavanja i personaliziranja sadržaj. Nastavkom pregleda stranice Livanjski.com slažete se sa korištenjem kolačića. Više