Je li se Devedesetkino "veliko" pojačanje već POMAK(lo) u Duvno?

Foto: Livanjski.com / Zvonimir Tomić i Mihovil Teklić

Podsjetimo, prema pisanjima i "hvalisanjima" Devedesetke, nedavno su se stranci priključila dvojica liječnika, Zvonimir Tomić i Mihovil Teklić.

Po čemu se njihovo priključenje navedenoj stranci posebno ističe, što ih to čini "boljima" od ostalih članova?

Devedesetka ovime pokazuje kako dijeli ljude, ali ponovno pokazuje i kako KUPUJE ljude, posebno one mlade koji, ukoliko žele dobiti posao, moraju postati članovi HDZ 1990.

Spomenuti liječnik s početka teksta, Zvonomir Tomić, bez ikakvog političkog iskustva postaje najaktivniji član HDZ 1990, čemu svjedoče brojne fotografije sa predizbornih političkih skupova. 

Ne iznenađuje nas to s obzirom da su svi mladi pa i stariji članovi Devedesetke primorani dolaziti na skupove kako bi im se ostvarila dana obećanja uz koja obavezno ide rečenica - "Kada prođu izbori.." .

No, čini se da je Zvonimir Tomić pogubljen u politici pa tako osim na skupove Devedesetke odlazi i na one POMAKove u Tomislavgrad. 

Ili je osim obećanja livanjske Devedesetke dobio i ona duvanjskog POMAKa pa mora biti prisutan na skupovima i jednih i drugih kako bi se ta ista obećanja ostvarila.

Je li se novi kadar Devedesetke već POMAKao ili je kao novi kolač stranke zbunjen podaničkim odnosom svoje stranke prema duvanjskom Pomaku - ostaje nam za vidjeti.

U skladu s europskim regulativama, Livanjski.com je nadogradio politiku korištenja kolačića. Livanjski.com koristi kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice, prilagođavanja i personaliziranja sadržaj. Nastavkom pregleda stranice Livanjski.com slažete se sa korištenjem kolačića. Više