Livanjske mažoretkinje sudjeluju na europskom prvenstvu u Beogradu

Foto: Livanjski.com / Livanjske mažoretkinje

Livanjke jedine predstavnice BiH na europskom mažoret prvenstvu u Beogradu.

Livanjske mažoretkinje Plesnog kluba "Paganini" Livno sudjelovat će 23.-25.kolovoza na europskom mažoret prvenstvu u Beogradu kao jedine predstavnice BiH, a na poziv europske mažoret asocijacije EMA (European majorettes association). Osim naših mažoretkinja nastupit će i timovi iz: Švicarske, Italije, Francuske, Češke, Austrije, Rumunjske, Srbije, Crne Gore i Hrvatske. 

Manifestaciju će svečano otvoriti predstavnici gradskog poglavarstva Grada Beograda i poželjeti dobrodošlicu blizu tisuću sudionika iz deset europskih zemalja, među kojima će biti i naše predstavnice.

Natjecanje će biti organizirano tri dana u samome gradskom centru na Trgu Republike te uz pratnju mnogobrojnih medija.

Prestavnicama našega grada i zemlje-Livanjskim mažoretkinjama želimo puno uspjeha na ovome impozantnom događaju. Priopćeno je iz Plesni klub Paganini.

U skladu s europskim regulativama, Livanjski.com je nadogradio politiku korištenja kolačića. Livanjski.com koristi kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice, prilagođavanja i personaliziranja sadržaj. Nastavkom pregleda stranice Livanjski.com slažete se sa korištenjem kolačića. Više