Mate Omazić: HVALA VAM!

Foto: Livanjski.com / FOTO:HDZ BiH

Mate Omazić se zahvalio svim glasačima

HVALA VAM! Ušao sam u ovu političku arenu potpuno nepripremljeno, u zadnji čas, ali hrabro. Imao kampanju od desetak dana, išli smo s netipičnom kampanjom punom pozitivnih poruka u koje najiskrenije vjerujem. Zahvalan sam i ponosan sam na cijeli svoj tim, na prijatelje i na svu potporu koju sam dobio, ponosan sam na zajedništvo koje smo pokazali.

Na glasačkom mjestu u Livnu ostvarena je rekordna izlaznost i rekordni su rezultati. Oko 2.500 preferencijalnih glasova naviše je što je itko ikada dobio na RH izborima na biračkom mjestu u konzulatu u Livnu, a gotovo 3.000 preferencijalnih glasova daleko je najviše što je ikada ijedan kandidat iz Županije dobio na izborima za hrvatski sabor općenito. Dobio sam preferencijalno povjerenje preko 60% svih glasova u Županiji i gotovo 10% svih glasova koje je HDZ dobio u svijetu u XI. izbornoj jedinici. Ipak, nedovoljno za direktni ulazak u sabor, ulaze trojica, četvrti sam, ali sam ponosan i zahvalan. Na ovu potporu svog hrvatskog naroda gledam sa strahopoštovanjem. Želim opravdati povjerenje u svakom pogledu i na svakom polju, makar to i ne bila politika. Kao i uvijek, dat ću sve od sebe.

Trudili smo uzdići se iznad lokalnih podjela, a rezultat pokazuje da smo u tome uspjeli. Među nama ne smije biti svađa i podjela, to nam žele samo oni kojima nije stalo do nas. Jedino nadmetanje smije biti tko će bolje raditi, tko će biti pozitivniji, tko će više stvarati, a ne rušiti, tko će više uključivati i okupljati, a ne dijeliti. Narod je to jučer prepoznao.

Još jednom VELIKO HVALA SVIMA! Hvala i onima koji nisu glasali i onima koji su dali podršku nekome drugome. Sve je to dio demokracije i motiv da budeš još bolji.

Iskrena podrška ljudi jučer u našem stožeru u Livnu i kolone automobila koje se slijevaju sa svih strana, a pogotovo mojih Duvnjaka iz Tomislavgrada, nešto su što me dira u srce. HVALA!

Iskrene čestitke izabranim kandidatima, sretno u saboru, borite se za hrvatski narod u Domovini, u BIH i u cijelome svijetu, nemojte se nikada umoriti boreći se za prosperitet kako Hrvatske tako i Bosne i Hercegovine.

Veliko hvala gospodinu Zvonku Milasu i Hrvatskoj Demokratskoj Zajednici na ukazanom povjerenju. 

Ja nastavljam biti mali poljoprivrednik...

Pozdrav! Voli vas vaš Mate

P.S. Molim za razumijevanje što smo ovu poljoprivrednu stranicu nakratko iskoristili za političke svrhe, sve je bilo maksimalno pozitivno pa vjerujem da nećete zamjeriti:) Svako dobro svima!

U skladu s europskim regulativama, Livanjski.com je nadogradio politiku korištenja kolačića. Livanjski.com koristi kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice, prilagođavanja i personaliziranja sadržaj. Nastavkom pregleda stranice Livanjski.com slažete se sa korištenjem kolačića. Više