Ovako Devedesetka pali svjetla po Livnu!

Foto: Livanjski.com / Ovako Devedesetka pali svjetla po Livnu

Rekli bismo, predizborna bahatost članova Devedesetke nema granice, ali kada su oni u pitanju bahatost nije samo predizborna, ona je puno duža, štoviše, višegodišnja.

Kroz fotografije je prikazan očit primjer kako livanjska Devedesetka PALI svjetla po Livnu. 

Međutim, nisu sposobni ni ukloniti ono što su zapalili i uništili.

Riječ je o šumarskom edukcijskom centru na Crnoj stini kod Livna.

 

Sljedeće fotografije prikazuju šumarsku kuću u Grlima kod Tomislavgrada u koju se konstantno ulažu novci te svako malo poprima novi izgled.

Poznato je već kako Devedesetka uništava sve što je na livanjskom tlu, a potiče sve što je u korist druge općine i koalicijskih partnera iz HNP-a.

Spremna je Devedesetka na sve pa tako na ustaljen način livanjskoj mladosti prodaje maglu. Kupuje ih "obećanim" poslovima na neodređeno vrijeme. A što nakon toga razdoblja? Hoće li kao njihov kandidat za gradonačelnika reći: "NE SJEĆAM SE!" ?!

U skladu s europskim regulativama, Livanjski.com je nadogradio politiku korištenja kolačića. Livanjski.com koristi kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice, prilagođavanja i personaliziranja sadržaj. Nastavkom pregleda stranice Livanjski.com slažete se sa korištenjem kolačića. Više