Prisega 42. generacije policijskih službenika

Foto: Livanjski.com / FOTO:mupk10.gov.ba

Dana, 03. 05. 2024. godine s početkom u 10,00 sati u dvorani Narodnog sveučilišta u Livnu, održana je svečanost polaganja prisege policijskih službenika Ministarstva unutarnjih poslova Hercegbosanske županije.

Sukladno Uredbi o tekstu i načinu polaganja prisege policijskih službenika MUP-a Hercegbosanske županije, pred ministrom unutarnjih poslova gospodinom Mariom Lovrićem i policijskom komesarom Uprave policije Mariom Pavlinovićem dali su prisegu prije početka rada na policijskim poslovima , odnosno stupanja na dužnost policajca.

Tijekom svečane prisege budućim policijskim službenicama i službenicima urečena su rješenja o prijemu u radni odnos, rješenja o dodjeli početnog čina, službenih policijskih znački i iskaznica, nakon čega su im se prigodnim govorima obratili policijski komesar i ministar.

Ovim činom Uprava policije Ministarstva unutarnjih polova Hercegbosanske županije je obogatila svoje snage sa 55 novih policijskih službenika.

Objavljeno je na stranicama mup-a K10

U skladu s europskim regulativama, Livanjski.com je nadogradio politiku korištenja kolačića. Livanjski.com koristi kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice, prilagođavanja i personaliziranja sadržaj. Nastavkom pregleda stranice Livanjski.com slažete se sa korištenjem kolačića. Više