Trguje li ravnateljica utjecajem? Hoće li biti primljeni kandidati s liste HDZ 1990?

Foto: Livanjski.com / Irena Periša

Ravnateljica Županijske bolnice "Dr. fra Mihovil Sučić" Livno raspisala natječaj za prijem u radni odnos 2 izvršitelja(medicinska sestra/tehničar) na određeno vrijeme od 6 mjeseci.

Irena Periša, ravnateljica Županijske bolnice Livno, aktivna članica HDZ 1990, ide stopama svojih stranačkih kolega. Pred same izbore koristi poziciju kako bi pogodovala stranci i raspisuje natječaj za prijem u radni odnos 2 izvršitelja na određeno vrijeme od 6 mjeseci.

Ravnateljica Periša u suradnji sa strankom(HDZ 1990) nastavlja "trpati" kadrove u županijske institucije. No, ni to ne bi bilo toliko sporno koliko je činjenica da u sve nad čime vlada koalicija HDZ 1990 i HNP niti jedan drugi čovjek nema mogućnosti prolaska na natječaju, iako ispunjava sve uvjete. Vjerojatno je to zato što ne ispunjava onaj jedan, a njima najvažniji - ne posjeduje člansku iskaznicu Devedestke i Pomaka.

Hoće li ravnateljica Periša od Županijske bolnice Livno učiniti isto što i njene stranačke kolege od ŠGD "Hercegbosanske šume"?

U skladu s europskim regulativama, Livanjski.com je nadogradio politiku korištenja kolačića. Livanjski.com koristi kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice, prilagođavanja i personaliziranja sadržaj. Nastavkom pregleda stranice Livanjski.com slažete se sa korištenjem kolačića. Više