Za vrijeme premijera Rimca potpisan je najveći broj koncesijskih ugovora u Livnu!

Foto: Livanjski.com / Tko je potpisao najveći broj koncesijskih ugovora na području Livna?

"U vrijeme kojeg premijera je potpisan najveći broj koncesijskih ugovora?"

Kao što znamo, sve žitelje Hercegbosanske županije zanima tema koncesija, što je sasvim opravdano i što se posebno iskazalo na posljednjem sučeljavanju kandidata za gradonačelnika Livna, kada je netko od građana uputio pitanje kandidatima koje je glasilo : "U vrijeme kojeg premijera je dodijeljen najveći broj koncesijskih ugovora? ". 

Građani su očekivali jasan odgovor od svih kandidata, ali se kandidat Devedesetke Mate Vukadin ponovno našao sasvim zbunjen. Svjestan je Mate činjenice koja je to osoba potpisala najveći broj koncesija na području HBŽ, točnije na području Livna, ali s obzirom da tadašnji premijer dr. Nediljko Rimac dolazi iz reda Devedesetke, za poslušnika Matu jedino rješenje može biti šutnja ili već svima poznat odgovor: "NE SJEĆAM SE ili NE ZNAM". 

Dokazano, osoba koja je potpisnik najvećeg broja koncesijskih ugovora u Hercegbosanskoj županiji je Nediljko Rimac(HDZ1990), odmah nakon njega na popisu je aktualni premijer Ivan Vukadin(HNP).

Zastupnik u Skupštini HBŽ Dragan Konta, u nekoliko navrata uputio je Zastupničko pitanje u kojem traži da mu se dostave svi ugovori o izdanim koncesijama, izračuni obveza koncesionara, mišljenja Povjerenstva, članovi Povjerenstva te brojna druga pitanja na koja još uvijek nije dobio odgovor, iako je rok za dostavu bio 30 dana.

Prilažemo fotografije pitanja zastupnika Konte

U skladu s europskim regulativama, Livanjski.com je nadogradio politiku korištenja kolačića. Livanjski.com koristi kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice, prilagođavanja i personaliziranja sadržaj. Nastavkom pregleda stranice Livanjski.com slažete se sa korištenjem kolačića. Više